• Pasta Miso Czerwona HIKARI MISO 300g

Symbol: P
13.69
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 14.9
ORLEN Paczka 14.9
Kurier DPD/InPost 18.99
Paczkomaty InPost 19.99
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.4 kg

Zamówienie telefoniczne: 518135285

Zostaw telefon

Pasta Miso Czerwona HIKARI MISO 300g

Czerwona pasta miso HIKARI MISO 300g to autentyczny produkt japoński, który stanowi nieodzowny składnik tradycyjnej kuchni azjatyckiej, szczególnie japońskiej. Produkowana z fermentowanej soi, soli morskiej i ryżu, czerwona miso (aka miso) ma intensywniejszy smak niż jej jasna wersja i charakteryzuje się głębokim, wyrazistym aromatem o nutach umami.

Pasta pochodzi od renomowanego producenta HIKARI MISO, znanego z wysokiej jakości i tradycyjnych metod wytwarzania. Długi proces fermentacji sprawia, że czerwone miso ma bogaty, lekko pikantny smak, idealny do dań wymagających mocniejszego akcentu.

Zastosowanie pasty miso jest bardzo szerokie – możesz ją wykorzystać do przygotowania klasycznej zupy miso, jako bazę do bulionów, marynat, glazur, dressingów czy nawet dań stir-fry. Świetnie komponuje się z warzywami, tofu, mięsem oraz rybami. Jest również ceniona jako naturalne źródło probiotyków wspierających zdrowie jelit, a także białka roślinnego.

Opakowanie 300g to praktyczna ilość dla osób regularnie korzystających z miso w swojej kuchni – zapewnia świeżość i wygodne przechowywanie. Produkt jest odpowiedni także dla osób na diecie wegetariańskiej i wegańskiej.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci