-
Spody do pizzy bezglutenowe 230 g


The Symbol :
133356
17.14
Reviews | |
Shipping within | 4 days |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of |
Duża dostępność
|
The Weight Of The | 0.23 kg |
The bar code | |
EAN | 5902431591902 |
Zamówienie telefoniczne: 518135285
Leave your phone |
Skład:
Woda, skrobie (kukurydziana, ziemniaczana, tapiokowa), mąka ryżowa, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), syrop ryżowy, glukoza, drożdże, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma guar), sól.
Sposob użycia:
Piekarnik nagrzej do 190-C. Na spód do pizzy nałóż sos pomidorowy i ulubione dodatki. Pizzę podgrzewaj w piekarniku przez 6 minut.
Warunki przechowywania:
Przechowywać w temperaturze 14-21 st.C, z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych
Woda, skrobie (kukurydziana, ziemniaczana, tapiokowa), mąka ryżowa, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), syrop ryżowy, glukoza, drożdże, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma guar), sól.
Sposob użycia:
Piekarnik nagrzej do 190-C. Na spód do pizzy nałóż sos pomidorowy i ulubione dodatki. Pizzę podgrzewaj w piekarniku przez 6 minut.
Warunki przechowywania:
Przechowywać w temperaturze 14-21 st.C, z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych
Marka:
Incola
CN:
19059080
Głębokość (cm):
15
Szerokość (cm):
19
Wysokość (cm):
7
Wartość energetyczna 100G-ML-KCAL:
309
Wartość energetyczna 100G-ML-KJ:
1300
Tłuszcz 100g/ml (g):
8
Węglowodany 100g/ml (g):
56.1
Błonnik 100g/ml (g):
2.4
Produkt wegański:
TAK
Bez glutenu:
TAK
Bez laktozy:
TAK
Cukry 100g/ml (g):
6.6
Sól 100g/ml (g):
0.9
Kwasy nasycone 100g/ml (g):
0.9
There is currently no comments or ratings for this product.
- Manufacturers