-
Chleb tostowy jasny bezglutenowy 200 g


Symbol:
133355
14.44
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 4 dni |
Cena przesyłki | 14.9 |
Dostępność |
Duża dostępność
|
Waga | 0.2 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5902431591865 |
Zamówienie telefoniczne: 518135285
Zostaw telefon |
Skład:
woda, skrobie (ziemniaczana, kukurydziana), zakwas (skrobia kukurydziana, mąka gryczana, mąka ryżowa, woda), olej rzepakowy, błonnik (grochowy, bambusowy), białko kurze (JAJA), syrop glukozowy, mąka ryżowa, substancje zagęszczające (hudroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa), drożdże, sól, cukier, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), otręby ryżowe, aromat, substancja konserwująca (propionian wapnia).
Sposob użycia:
Pieczywo najlepiej smakuje po odgrzaniu w tosterze lub piekarniku.
Warunki przechowywania:
Przechowywać w temperaturze 14-21 st.C, z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych
Informacje alergenne:
Produkt może zawierać białka MLEKA i ORZECHY PEKAN.
woda, skrobie (ziemniaczana, kukurydziana), zakwas (skrobia kukurydziana, mąka gryczana, mąka ryżowa, woda), olej rzepakowy, błonnik (grochowy, bambusowy), białko kurze (JAJA), syrop glukozowy, mąka ryżowa, substancje zagęszczające (hudroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa), drożdże, sól, cukier, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), otręby ryżowe, aromat, substancja konserwująca (propionian wapnia).
Sposob użycia:
Pieczywo najlepiej smakuje po odgrzaniu w tosterze lub piekarniku.
Warunki przechowywania:
Przechowywać w temperaturze 14-21 st.C, z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych
Informacje alergenne:
Produkt może zawierać białka MLEKA i ORZECHY PEKAN.
Marka:
Incola
CN:
19059080
Głębokość (cm):
15
Szerokość (cm):
13
Wysokość (cm):
9,5
Wartość energetyczna 100G-ML-KCAL:
255
Wartość energetyczna 100G-ML-KJ:
1071
Tłuszcz 100g/ml (g):
8
Węglowodany 100g/ml (g):
38.2
Błonnik 100g/ml (g):
6.3
Bez glutenu:
TAK
Bez laktozy:
TAK
Cukry 100g/ml (g):
2.57
Sól 100g/ml (g):
1.5
Kwasy nasycone 100g/ml (g):
0.72
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci